Dr. Vehbi KARA
Köşe Yazarı
Dr. Vehbi KARA
 

Erdoğan Affı

  Erdogan 28 Subat 1997 darbesinin generallerini affettti. Affedilenler arasinda yer alan Çetin Doğan hiç bir nedamet duygusu taşımadan  28 Şubat darbesinde yaptıklarını savundu. Hem de pervasızca ... Erdoğan 'a güzel bir ders verdi. Kırk yıllık Kâni olur mu Yani... Halbuki ibret olsun bir daha darbeye teşebbüs edilmesin diye infaz hükmü kaldirilmamaliydi. Feraset işte bu kadar.... Ben işin infaz ve Cumhurbaşkanı yetkileri konusu ile çok fazla ilgilenmiyorum. Önem verdiğim husus ve davacı olduğum konu 28 Şubat generallerinin yargılanması ve hüküm giymesidir. Maalesef 28 Şubat döneminin diğer suçlularına hiç dokunulmadi. Bunun siyaset, medya, TÜSİAD, Sendika ayakları var. Yirmi küsur banka hortumlandi 420 milyar dolarlık ekonomik enkaz bırakıldı. Bunlar önemlidir. Hesap sorulmamistir. Asıl büyük ayıp ise Cumhurbaşkanı Erdoğan in Kamu Denetciligi Kurumu kararlarına karşı tavır alarak 28 Şubatta re’sen emekli edilen askerlerin haklarını vermeyişidir. Bu askerlerin en büyük günahı eşlerinin başörtülü olmasıdır. 3000 den fazla askerin re’sen emekli edilmesinde bizzat Erdoğan in imzası vardır. Bunun hesabı hem dünyada hem de ruzi mahşerde sorulacaktır. Allah Erdoğan a akıl fikir ve vicdan versin. Öldukten sonra kul hakkı ile ahirete gidecek. Bu konuda akıl ve sağduyu sahiplerini dinlemedi. Burnunun dikine gitti... Mahserdeki mizan ve adalet, gerçek adalettir. Parti tabelasindaki adalet lafzı ile alakası yoktur. Mahşer gününde pişmanlık fayda getirmez, vesselam...
Ekleme Tarihi: 21 Mayıs 2024 - Salı

Erdoğan Affı

 

Erdogan 28 Subat 1997 darbesinin generallerini affettti.
Affedilenler arasinda yer alan Çetin Doğan hiç bir nedamet duygusu taşımadan  28 Şubat darbesinde yaptıklarını savundu. Hem de pervasızca ...
Erdoğan 'a güzel bir ders verdi.
Kırk yıllık Kâni olur mu Yani...
Halbuki ibret olsun bir daha darbeye teşebbüs edilmesin diye infaz hükmü kaldirilmamaliydi.
Feraset işte bu kadar....
Ben işin infaz ve Cumhurbaşkanı yetkileri konusu ile çok fazla ilgilenmiyorum.
Önem verdiğim husus ve davacı olduğum konu 28 Şubat generallerinin yargılanması ve hüküm giymesidir.
Maalesef 28 Şubat döneminin diğer suçlularına hiç dokunulmadi. Bunun siyaset, medya, TÜSİAD, Sendika ayakları var.
Yirmi küsur banka hortumlandi 420 milyar dolarlık ekonomik enkaz bırakıldı.
Bunlar önemlidir. Hesap sorulmamistir.
Asıl büyük ayıp ise Cumhurbaşkanı Erdoğan in Kamu Denetciligi Kurumu kararlarına karşı tavır alarak 28 Şubatta re’sen emekli edilen askerlerin haklarını vermeyişidir.
Bu askerlerin en büyük günahı eşlerinin başörtülü olmasıdır. 3000 den fazla askerin re’sen emekli edilmesinde bizzat Erdoğan in imzası vardır.
Bunun hesabı hem dünyada hem de ruzi mahşerde sorulacaktır.
Allah Erdoğan a akıl fikir ve vicdan versin.
Öldukten sonra kul hakkı ile ahirete gidecek. Bu konuda akıl ve sağduyu sahiplerini dinlemedi.
Burnunun dikine gitti...
Mahserdeki mizan ve adalet, gerçek adalettir. Parti tabelasindaki adalet lafzı ile alakası yoktur.
Mahşer gününde pişmanlık fayda getirmez, vesselam...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haber111.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.